Unohtumattomia patikointimatkoja Kreetalle

Kreetan patikointipolut kutsuvat jälleen! Ensi vuoden ohjelma on nyt valmis, ja ihanina uutuuksina ohjelmassa on rauhallinen mindfulness- ja patikointiviikko Rethimnonin ympäristössä sekä leppoisa itäisen Kreetan samoiluviikko, jonka aikana asumme Sitian pikkukaupungissa. Antti järjestää keväällä kolmannen kerran oman suositun  Aktiiviviikkonsa pienen viehättävän etelärannikon kylän Loutron maisemissa. Valkoisten vuorten patikoinnin vaikeusastetta on muutettu hiukan helpommaksi, mutta se matka tarjoaa edelleen mahdollisuuden yöpyä Valkosilla vuorilla tähtitaivaan alla. Trekkaus yli Kreetan jatkuu niinikään, keväällä osalla 4. kuljemme Psiloritiksen ja Lassithin tasangon välisissä maastoissa, uusi, osa 5. vie meidät Lassithin tasangolta edelleen kohti saaren itäisiä rantoja.

Sydämellisesti tervetuloa Kreetan poluille!Keväistä kukkaloistoa ja aavoja merenrantoja, polveilevia aasipolkuja, vuorten rinteiden ja uljaiden rotkojen rauhaa säestyksenä vuohikellojen kalkatus ja haukan lento taivaalla – kaikkea tätä tarjoavat patikointimatkamme Kreetalla, tällä ikiaikaisella, kauniilla saarella.

Patikointimatkoillamme tutustut sekä saaren luontoon, kuin myös Kreetan värikkääseen historiaan ja omintakeiseen kulttuuriin.

Tapaat lämminsydämisiä kreetalaisia ja maistelet paikallista terveellistä ja herkullista ruokaa kylätavernoissa.

Järjestämme patikointimatkoja lähtien helpoista samoiluista keväisessä kukkaloistossa aina vaativiin vuoristovaelluksiin. Trekkausohjelmamme vie meitä viikko viikolta lännestä itään yli koko Kreetan. Joka vuosi suunnittelemme tähän ohjelmaan uuden kokonaisuuden, joka vie meitä joko pitkin etelärannikon merenrantoja tai pitkin vuoristojen rinteitä ja vehreitä laaksoja kohti saaren itäosia.

 

Kaikki matkat on suunniteltu viikon mittaisiksi kokonaisuuksiksi, mutta voit varata myös yksittäisiä loma-aikatauluusi sopivia patikointipäiviä. Järjestämme myös erikseen patikointimatkoja valmiille ryhmille.

Työskentelemme ilman välikäsiä joten matkamme ovat hintansa arvoiset. Varaa edullinen lentolippu niin me huolehdimme lopusta!

 

Annan artikkeli: Kämmekät Kreetan keväässä, lue lisää!

Annan artikkeli: Juhannusaatto Samarian rotkossa, lue lisää!

Annan artikkeli: Kun Kato Zakrosta esiin kaivettiin!

 

Halutessasi apua lentolippujen varaamisessa – ota yhteyttä!


Tervetuloa Kreetalle!
Anna ja Olle Meurling sekä Antti Teerisuo