Unohtumattomia patikointimatkoja Kreetalle

Keväistä kukkaloistoa ja aavoja merenrantoja, polveilevia aasipolkuja, vuorten rinteiden ja uljaiden rotkojen rauhaa säestyksenä vuohikellojen kalkatus ja haukan lento taivaalla – kaikkea tätä tarjoavat patikointimatkamme Kreetalle, tälle ikiaikaiselle, kauniille saarelle.

Patikointimatkoillamme tutustut sekä saaren luontoon, kuin myös Kreetan värikkääseen historiaan ja omintakeiseen kulttuuriin.

Tapaat lämminsydämisiä kreetalaisia ja maistelet paikallista terveellistä ja herkullista ruokaa kylätavernoissa.

Järjestämme patikointimatkoja lähtien helpoista samoiluista keväisessä kukkaloistossa vaativiin vuoristovaelluksiin. Trekkausohjelmamme vie meitä viikko viikolta lännestä itään yli koko Kreetan. Joka vuosi suunnittelemme tähän ohjelmaan uuden kokonaisuuden, ne vievät meitä joko pitkin etelärannikon merenrantoja tai pitkin vuoristojen rinteitä ja vehreitä laaksoja itään. Tänä vuonna olemme myös ottaneet ohjelmaan uuden samoiluviikon pienen, viehättävän Paleochoran kaupungin ympäristössä – viikko koostuu leppoisista samoiluista rauhallisessa tahdissa, hyvästä ruoasta ja mukavasta seurasta.

 

Kaikki matkat on suunniteltu viikon mittaisiksi kokonaisuuksiksi, mutta voit varata myös yksittäisiä loma-aikatauluusi sopivia patikointipäiviä. Järjestämme myös erikseen patikointimatkoja valmiille ryhmille.

Työskentelemme ilman välikäsiä joten matkamme ovat hintansa arvoiset. Varaa edullinen lentolippu niin me huolehdimme lopusta!

 

Annan artikkeli: Kämmekät Kreetan keväässä, lue lisää!

Annan artikkeli: Juhannusaatto Samarian rotkossa, lue lisää!

Annan artikkeli: Kun Kato Zakrosta esiin kaivettiin!

 

Halutessasi apua lentolippujen varaamisessa – ota yhteyttä!


Tervetuloa Kreetalle!
Anna ja Olle Meurling sekä Antti Teerisuo